Saturday, June 19, 2010

Sommarlov!!

Felicia fyller den 4 juni och då vet man att nedräkningen kan börja; snart är det sommarlov!!!



Som vanligt var vädret underbart härligt och barnen kunde leka ute i trädgården, hoppa i studsmattan, åka rutschkana, gunga och allt annat roligt man kan hitta på när det är varmt och man har spring i benen!

Och två veckor efter Felicias födelsedag är det äntligen här; det efterlängtade sommarlovet! Just det här sommarlovet kommer att bli väldigt speciellt; vi ska nämnligen vara hästvakt åt fjordingen Mia! Mia flyttade in i Florys hage för två veckor sedan och har redan blivit barnens favorit!



Helt plötsligt hoppar de ur sängarna, kastar i sig frukost, klär på sig själva och kastar sig på cyklarna för att komma iväg så snabbt som möjligt.

Seså lillasyster min, jag hjälper dig med hjälmen, så vi kan hoppa upp på hästen nu!




Är du redo så galopperar vi iväg över fälten.







Hrm, Deniz, vet du vad som är fram och bak på hästen???





Deniz NH-tränar med Flory:



I sommar måste vi lösa det stora hästklippningsmysteriet! Någon har tagit sig in i Florys hage och klippt lugg, man och svans på henne. Låter kanske som ett skämt, men det är så lagom roligt nu när sommaren är här och med den alla besvärliga flugor och insekter. Då behöver hon som bäst sin långa svans och sin långa lugg och man, som skydd för alla skadedjur.



Vårt nya tortyrredskap till hundarna; från och med nu blir det 100 borsttag om dagen och ingen kan komma undan!



Ja, ni har gissat rätt; det är snart dags för hundutställning igen. Men titta vad grå han blivit under hakan, vår gamle, gode Vasco:




Kanske han borde färga skägget rosa, som Felicias älsklingsgosedjur Oscar:



Ja det blir nog en bra sommar. Avslutningsvis några bilder på vår egen sommarflicka Felicia;






Glad sommar allesammans!


No comments:

Post a Comment