Wednesday, June 30, 2010

En nykomling, Villa Villekulla och midsommarfirande i hästhagen

Flory och Mia, våra trevliga hästdamer har fått herrsällskap! Får vi lov att presentera den tjusige och charmerande åsnan Grégoire?



Det tog förstås inte lång tid innan Grégoire blev barnens gunstling!



Äntligen har hon hittat hönshuset! Här kommer hon med försiktiga steg in i vår trädgård. Som tur är tyckte hon mycket om barnens alla leksaker. "Wow, en rutschkana, den ska jag se om jag kan välta"! "Oh en liten uppblåsbar bassäng! Mmm, utsökt vatten"!



Varför har vi en häst på verandan? Tja, man kan ju inte göra annat än att svara med Pippis bevingade ord; "i köket skulle hon ju bara gå ivägen och i salongen trivs hon inte...'



Eftersom vi har blivit bitna av hästflugan hade vi inget annat val än att fira midsommar i hästhagen! (Vi ber Vasco så mycket om ursäkt! Han är den ende i familjen, som inte gillar hästar och åsnor!)

Här bindes det krans till midsommarstången!



Alla barn tyckte att det var för varmt att dansa runt midsommarstången. Men min och Lottas entusiasm kompenserade för den nya generationens negativa inställning!



Midsommarstången var inte den största kanske, men ändå lagom för en häst, sugen på efterrätt! Varsågod Mia; "midsommarstång à la suédoise"!



Mina barn är mycket innovativa, när det gäller att hitta på nya lekar; här lekes geggamonster:



En gammal man vilar sig i gröngräset!



En bild från vårt favoritställe: Château de la Hulpe! Parken erbjuder fantastiska promenadstråk och med Forêt de Soignes runtomkring finns oändliga möjligheter för lek och äventyr!



En fortsatt glad sommar till er alla från oss i hönshuset!

No comments:

Post a Comment